CF Kiinteistönvälitys LKV

18 VUOTTA AMMATTITAITOISTA KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ

OSAAVA JA AMMATTITAITOINEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Kiinteistönvälitys toiminta-alueemme on: pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa) sekä ympäristökunnat (Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Inkoo, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo).

Toimintamme lähtökohtana on hyvä palvelu, ostajien ja myyjien kohteleminen oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Hoidamme toimeksiantojamme ammattitaitoisesti , vastuullisesti ja tehokkaasti. Paras palkinto työstämme on onnistunut kauppa ja tyytyväiset asiakkaat.

Välitystoimintaa 18 vuotta

Olemme toimineet LKV-Kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 Pääkaupunkisedun ja Uudenmaan alueilla. Olemme myyneet monenlaisia koteja, joten eri asuinalueiden tuntemuksemme on karttunut vuosien varella erinomaiseksi.

Tule sinäkin asiakkaaksemme!

Saat laadukkaat palvelut, korkealaatuiset valokuvat ja esitteet sekä digitaaliset kohdemarkkinointikanavat. Meillä on pitkä kokemus alalta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita on kertynyt vuosien saatossa. Alla kooste myydyistä ja vuokratuista kohteista sekä tyytyväisistä asiakkaista.

818

MYYDYT KOHTEET

300 +

VUOKRAUKSET

1600 +

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

18

VUODEN LKV KOKEMUS

HEI, OLEN TERO HAARANEN, KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ (JET, KIJO, LKV, LVV)

  • Olen toiminut 18 vuotta laillistettuna kiinteistönvälittäjänä (LKV) pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueilla.
  • Olen suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET), Kiinteistöjohtajan tutkinnon (KIJO) sekä Laillistetun Kiinteistönvälittäjän ja Vuokravälittäjän tutkinnon (LKV, LVV).
  • Pitkän välitystoiminta kokemukseni ja aikaisemmat työkokemukseni johtavassa asemassa, kaupan, rakennusteollisuuden ja -tarvikkeiden parissa ovat antaneet minulle erinomaisen ammattitaidon kiinteistönvälitykseen.
  • Hallitsen kiinteistökaupan (omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, tontit ja muut maa-alueet sekä niihin liittyvät rakennusoikeudet että mahdolliset hallinnanjakosopimukset), asunto-osakkeiden kaupan (kerros- rivi- ja paritalot), sekä uudiskohteiden että perikuntien omistamien kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden myyntiin liittyvät erikoisosaamiset.
  • Hoitaessani kohteiden myyntiä, toimin vastuullisesti, tehokkaasti ja oikeuden mukaisesti saavuttaakseni tyytyväiset asiakkaat, niin myyjät kuin ostajatkin.
  • Ota rohkeasti yhteyttä minuun, kun haluat osaavan ja ammattitaitoisen henkilön hoitamaan yhtä elämäsi tärkeimmistä asioista.
  • Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

VUODEN LKV KOKEMUS ALALTA

“CF Kiinteistönvälityksellä on hämmästyttävä tiimi ahkeria ammattilaisia. Kokonaispalvelu on osaavaa ja ammattitaitoista. On ollut ilo tavata heidät.”

Tyytyväinen, asunnon myynyt nuoripari.

Helsinki